Filozófiánk egyszerűségében rejlik az igényesség.
Hiszünk abban, hogy a szépség és az egészség egyaránt a harmóniából fakad: a test, lélek és szellem összhangjából.

Az nőiesség különleges érzés, ami több, mint csupán a külső szépség. Az igazi nőiesség a belső kiegyensúlyozottságban, a test, lélek és a szellem harmóniájában rejlik. Ahhoz, hogy valóban kiemelkedően érezzük magunkat a bőrünkben, fontos odafigyelni mind a külső megjelenésünkre, mind pedig a belső egyensúlyunkra. 

A kozmetikai termékeink nemcsak külsőleg ápolják a bőrt, de olyan összetevőket is tartalmaznak, amelyek elősegítik a relaxációt és a belső harmóniát. Ezáltal a nőiesség nem csupán egy külső réteg, hanem egy teljes életmód, amelyre odafigyeléssel és tudatos gondoskodással tudunk elérni. 

Titkos fegyver, a Symbiosens® Pre-, és probiotikus termékcsalád

A nőiesség nem csupán külső megjelenésünkben rejlik, hanem bőrünk egészségében és ragyogásában is. A Symbiosens® arcpakolás, ampulla és arckrém probiotikus összetevőkön alapuló aktív hatóanyag-komplexével nemcsak a bőrünk megújulását segíti elő, hanem fenntartja a kiegyensúlyozott bőrflórát is. A fermentált Lactobacillus nemcsak bőrünk védelmi rendszerét erősíti, de pozitív hatást gyakorol a bőr mikrobiomjának harmonizálásában is. A probiotikumok nyugtatják a bőrt, csökkentik a pirosságot és megakadályozzák a kiszáradást, így minden bőrtípusra tökéletes választás.

Rozaceas bőr kihívásai és kezelése

A rozacea egy krónikus lefolyású, gyulladásos bőrbetegség, ami gyakran kihívást jelent az érzékeny bőrrel rendelkező nők számára. A pirosodás, a hajszálerek kitágulása gyakran zavaróak és kellemetlenséget okozhatnak. 

A Hamamelisz gyógynövény emulzió kiváló választás lehet a rozáceás bőrre. A varázsmogyoró bokor leveleiből és kéregéből származó kivonatok nyugtató hatással vannak a bőrre, csökkentik a gyulladásokat és tonizáló hatással bírnak. Ez a természetes megoldás segíthet visszaállítani a bőr egyensúlyát és megőrizni nőiességünket.

A couperosa kezelő krémünk körömvirág kivonatból, szúros csodabogyó kivonatból, aloe verából, hialuronsavból, cink-oxidból és shea vajból álló hatóanyag-komplexe csökkenti a gyulladásokat. Az allantoin, pantenol és a bisabolol segíti a bőr megnyugtatását és hidratálását. A termék hypoallergén, így biztonságosan alkalmazható a mindennapi bőrápolásban, hozzájárulva nőiességünk megőrzéséhez.

Exquisit Emulzió: érzékeny bőrre szabva

Az Exquisit Emulzió Szenzitív arcápolónk kifejezetten az érzékeny bőr számára lett kifejlesztve. Gazdag avokádóolaj, A-, és E-vitamin tartalma elősegíti a bőr rugalmasságát és regenerációját. Ideális választás téli, tavaszi bőrvédelemre, nappalra és éjszakára egyaránt. Ez a termék tiszteletben tartja bőrünk természetes egyensúlyát, biztosítva nőiességünk megőrzését.