Kosár tartalmának betöltése...
Kosár tartalma Vásárlás
Részösszeg: Ft

ÁSZF Általános Szerződési Feltételek – Gertraud Gruber Képviselet és Webáruház

 

 

Szolgáltató adatai

Szolgáltató neve: Beauty & Spa Cosmetic Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Beauty & Spa Cosmetic Kft.)

Szolgáltató székhelye: 1085 Budapest, József krt. 14. 1. em. 1/a.

Ügyfélszolgálat / levelezési cím: 1085 Budapest, József krt. 14. 1. em. 1/a.

Kapcsolattartó: Molnárné Zoltai Éva

Elektronikus elérhetőség: gertraudgrubershop@gmail.com

Telefonszám: 06-20/424-39-38

Cégjegyzék száma: 01-09-669473

Cégbíróság: Fővárosi Cégbíróság

Adószám: 12220793-2-43

A szerződés nyelve: magyar

Weboldal:  https://gertraudgruber.hu


 

Alapvető rendelkezések, e-szerződés:

 

1.1. Jelen webáruház regisztrált Vásárlója által elküldött megrendelés szerződéskötésre irányuló jognyilatkozatnak minősül. E-szerződés akkor jön létre, amikor a megrendelés Szolgáltató által történő visszaigazolása Vásárlóhoz általa hozzáférhetően megérkezik. Vásárló a megrendelésével automatikusan elfogadja az ÁSZF rendelkezéseit, és azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el.  A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók. A szerződő felek az esetlegesen felmerülő vitás kérdéseket igyekeznek egymás között békésen rendezni.

Jelen szerződés magatartási kódexre nem utal.

 

1.2. Az ÁSZF hatálya

Jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a shop.gertraudgruber.hu weboldalon található elektronikus áruházon keresztül történik. Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan kereskedelmi ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre.

 

1.3. Szerzői jogok

Jelen webshop oldalain található összes adat, információ, a honlap dizájnja, felépítése a honlapon látható formában szerzői jogi védelem alatt áll. Ezen elemek jogtulajdonosi hozzájárulás nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértése miatti jogkövetkezményekkel jár.

 

1.4. Rendelkezésre állás

A webáruház oldalán megadott elérhetőségek hétfőtől csütörtökig délelőtt 10 órától délután 16 óráig, pénteken pedig délelőtt 10 órától délután 14 óráig élnek. Amennyiben, ezeken az órákon kívül kíván velünk kapcsolatba lépni, kérjük, hogy küldjön e-mailt /e-mail címünk feltüntetve a honlapon/ és a fent említett időintervallumban felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

Adatkezelési szabályok:

 

1.5. A regisztráló személynek minden alkalommal kizárólag a saját valós adatait szükséges megadnia. Kizárólag a regisztrált személy használhatja a személyes adatokhoz kötött fiókot a webáruházban. Bármely személy, aki a sajátjától eltérő adatokkal veszi igénybe a webáruház szolgáltatásait, hamis felhasználónak minősül, akit a Beauty & Spa Cosmetics Kft-nek nem áll módjában kiszolgálni, és fiókja azonnali hatállyal megszüntetésre kerül.

A regisztráló adatait a Beauty & Spa Cosmetics Kft. használja fel, előzőleg meghatározott célokra, kizárólag a webáruházhoz kapcsolódó műveletekhez – kozmetikai termék kiküldés, hírlevél küldés, telefonos kapcsolattartás és értesítés –  és nem adja ki harmadik személy számára. Társaságunk a webáruház üzemeltetőjeként az oldalak használata során, betartja a vonatkozó adatvédelmi törvények és rendelkezések előírásait.

A regisztrációhoz szükséges adatokat (név, telefonszám, e-mail és postázási cím), a Beauty & Spa Cosmetic Kft. kizárólag a regisztráció időtartamára rögzíti, és az ügyfél által történő fiók megszűntetése esetén az ügyfél adatait is kitörli.

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

 

1.6. A webáruházban megjelenített termékek online vagy személyesen is megvásárolhatók. A termékek feltüntetett ára tartalmazza az ÁFÁ-t, illetve a csomagolás díját.

Házhozszállítás díja: Magyarország területén: 30.000 Ft értékű megrendelés alatt 1900.-Ft kiszállítási díjat számítunk fel utánvételes megrendelés esetén. 30.000,-Ft. feletti megrendelés kiszállítása ingyenes. Kiszállításra megrendelt áruk esetében a kiszállítási tarifákat a program hozzáadja a megrendelt termék/termékek árához, így az áru ellenértéke és a szállítási díj együttesen fizetendő az utánvételi összegben.

Személyes átvétel: Budapesten, az ügyfélszolgálaton hétfőtől-csütörtökig: 10:00 – 16:00, pénteken: 10:00 – 14:00 óra között, előre egyeztetett időintervallumban lehetséges.

Cím: 1085 Budapest, József krt. 14. 1. em. 1/a.

1.7. A webáruházban Szolgáltató pontosan feltünteti a termék nevét, részletes termékleírást ad, a termékekről fotót, fotókat jeleníttet meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

1.8. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Vásárlókat az akció időtartamáról és feltételeiről.

 

 A rendelés menete

 

1.9. A szerződéskötéshez szükséges, egymásra épülő technikai lépéseket a rendszer automatikusan kínálja fel vásárlóinknak. A folyamatot a vásárló a megrendelés elküldéséig bármikor megszakíthatja. A megrendelés elküldését megelőzően vásárlóinknak lehetősége nyílik az általa bevitt adatokat ellenőrizni és az esetleges adatbeviteli hibákat javítani, részletesen: ld. következő, 1.10. pont.

1.10. Az áruházban kizárólag regisztrált felhasználóink tudnak megrendelést leadni.

Regisztráció történhet a vásárlás megkezdése előtt, illetve a pénztári kifizetés előtt.

Ha már rendelkezik regisztrációval, akkor lépjen be felhasználónevével és jelszavával. A termékek kiválasztása a „Kosárba rakom” gombbal történik. A gomb alatt van lehetőség a darabszám megadására.

a) A termékek kiválasztásának befejezése után a jobb felső sarokban a „Kosár” szimbólumra történő rákattintással megtekinthető a kosár tartalma: a kiválasztott termékek, valamint azok darab- és összesített ára. A „Vásárlás” gombra kattintással új oldal nyílik meg, ez a „pénztár” oldal, itt folytatható, véglegesíthető a vásárlás.

b) A kosár tartalma megtekinthető még a termékek ikonjai mellett jobb oldalon található „Kosár” felirattal jelzett ablakban is. Itt a „Lássuk a kosarat” gombra való kattintással lehet továbblépni a kosár megnyitására. A „fizetés” gombra kattintással új oldal nyílik meg, ez a „pénztár” oldal, itt folytatható, véglegesíthető a vásárlás.

A „pénztárban”, a „számlázási adatok” címszó fölött található, az ún. PartnerKód beírásának lehetősége. Ezt a kódot Gruber kozmetikus adja vendégeinek. PartnerKód nélkül is természetesen folytatható a vásárlás, annak kihagyásával továbbhaladhatunk a „számlázási adatok” kitöltéséhez.
A piros csillaggal * jelölt mezőket kötelező kitölteni. A monitor jobb oldalán található a fizetési mód kiválasztása. A vásárlás véglegesítéséhez szükséges a „felhasználási mód” elfogadása, amelyet az egérrel történő beklikkeléssel tehetünk meg.

A kosár tartalmának javítása a „Vásárlási fiókban” lehetséges, azaz a kosár ikonra való kattintással, vagy pedig „Kosár” feliratú ablak „Lássuk a kosarat” gombra történő kattintással.

1.11. A webáruházban megjelenített termékek online megrendeléssel, kiszállításra vagy személyes átvétellel vásárolhatók meg. Kiszállításra megrendelt vásárlás esetén a termékeket a Magyar Posta közreműködésével juttatjuk el Vásárlóhoz, postai utánvételes fizetési móddal. Személyes átvételre megrendelt termékek előre egyeztetett időpontban, Szolgáltató székhelyén vehetők át készpénzfizetéssel. (ld. még 1.6. pont)

 

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

 

1.12. A Gertraud Gruber webáruházon keresztül megrendelt termékekről elektronikus úton visszaigazolást küldünk. A megrendelt termékeket a Magyar Posta közreműködésével juttatjuk el Vásárlóhoz. A megrendelések feldolgozása 2-3 munkanapon belül történik, a megrendelt termékek – postai utánvétel esetén – a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül megérkeznek a címzetthez. Szolgáltató hibáján kívül adódó okok miatt (pl.: időjárás, beszerzési nehézség) csúszások alakulhatnak ki. Ezekkel a megrendeléskor számolni kell.

Amennyiben a beszerzés hosszadalmas vagy esetleg bizonytalan, az ügyfélszolgálat munkatársai egyeztetnek a megrendelésről, annak lehetséges módosításáról.

1.13. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Vásárlót haladéktalanul tájékoztatni.

 

Elállás joga

 

1.14. Vásárlót megilleti az indoklás nélküli elállás joga, amelyet a szerződés megkötésétől – az áru átvételének a napja – számított 14 (tizennégy) naptári napon belül gyakorolhat. Elállás esetén Vásárló köteles a megrendelt terméket Szállító részére hiánytalanul visszaküldeni.  Szállító az áru ellenértékét az elállást követő legkésőbb 14 (tizennégy) naptári napon belül visszatéríti Vásárló részére.

Szolgáltatónak kizárólag bontatlan, kifogástalan csomagolású, hibátlan terméket áll módjában visszavenni. Az elállási jog kozmetikumok esetében kizárólag felbontatlan termékre vonatkozik, ha a termék kibontásra került, Vásárlót nem illeti meg az elállás joga!

Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek (például a termék visszacsomagolásának, visszaszállításának költsége) Vásárlót terhelik.

Vásárló, elállási szándékát szóban, postai úton vagy elektronikus úton jelzett egyértelmű nyilatkozattal, valamint a letölthető nyilatkozat-minta segítségével jelezheti Szállító felé.
(Letölthető nyilatkozat >>)

Szolgáltató elektronikus úton visszaigazolást küld Vásárlónak az elállási nyilatkozattétel tudomásul vételéről.

 

Visszatartás joga

 

1.15. Szolgáltató visszatarthatja az elállással érintett termék vételárát, amíg Vásárló vissza nem szolgáltatta Szolgáltató részére a terméket, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte.

 

Termékminőség

 

1.16. A termékek csomagolásán, jól látható, nyomtatott formában eltarthatósági időpont van feltüntetve. Felbontatlan állapotban a termékek a megadott dátumig őrzik meg minőségüket. Figyelem! A Gertraud Gruber kozmetikumok javarészt természetes összetételűek, natúr illattal rendelkeznek, minimális mennyiségben tartalmaznak csak emulgeáló-, színező- és tartósítószereket. Ezért előfordulhat, hogy bizonyos alkotók (például olaj) kiülnek a kozmetikum tetején, ebben az esetben a termék használat előtt felrázandó, ez a jelenség nem minősül termékhibának, a termék minőségét nem befolyásolja. Természetességüknél fogva színük is változhat a gyártási szériától függően, ami szintén nem változtat a termék minőségén. Kétség esetén, Szállító munkatársai adnak felvilágosítást személyesen vagy pedig a megadott elérhetőségek valamelyikén, rendelkezési időben.

 

Jótállás, szavatosság, panaszkezelés

 

 1.17. Téves szállítás, esetleges mennyiségi eltérés esetében, Vásárló haladéktalanul köteles azt jelenteni Szállító részére szóban, postai vagy elektronikus úton. Sérült vagy hibás termék esetében  Vásárlónak az áru átvételétől számított legfeljebb 14 naptári napon belül jeleznie kell a  Szállító részére a minőségi kifogást. Ez esetben az áru visszaküldésével együtt, írásban kell a panaszt benyújtani, a hibák, kifogások, sérülések pontos megnevezésével, a megrendeléssel kapcsolatos adatok megadása mellett. (melléklet). Abban az esetben, ha a termékhiba igazolásra kerül a Szállító által, az árut kicseréli, azt újra küldi a Vásárló számára.


ONLINE

CÍM

Név: Beauty & Spa Cosmetic Kft.
Cím: 1085 Budapest, József krt. 14. I/1a.
Email: gertraudgrubershop@gmail.com
Tel.:+36-20/424-39-38

Cégjegyzékszám: 01-09-669473
Adószám: 12220793-2-43

FACEBOOK

GERTRAUD GRUBER KÉPVISELET

ELÁLLÁSI JOG