Kosár tartalmának betöltése...
Kosár tartalma Vásárlás
Részösszeg: Ft

EURÓPA ELSŐ SZÉPSÉGFARMJA

„Ahogy a lelkiállapotunk változik, úgy változik a külsőnk is és fordítva: Ahogy a külsőnk változik, úgy változik a lelkiállapotunk is.
„ /Arisztotelész/

 

Ismereteink a külső megjelenés és a belső világ közti szoros összefüggésről, az emberi gondolkodással egyidősek – és a wellness-korszakban olyan aktuálisak, mint soha azelőtt.Ha az igazi szépség a belső harmóniából táplálkozik, a test, a szellem és a lélek összhangjából, akkor az igazi szépségápolás sem maradhat el ettől.
Többet kell nyújtania.

 Ehhez a többlethez adja nevét és márkajelét Gertraud Gruber.Gruber-Logo-4c

Számára önmagában a kozmetika kezdettől fogva kevés volt. Európa Első Szépségfarmjának megalapításától kezdve többről van szó, mint a vendégek külső megjelenésének javítása, karbantartása. Aki ellátogat hozzá, azt ellazítja, ápolja, szerető gondoskodással veszi körül bensőséges környezetben – és kellemes mellékhatásként a vendég új életerőt nyer, felfedezi saját szépségét és kisugárzását.

Ez a teljességkozmetika egyedülálló koncepciójának köszönhető, amelynek az elsőosztályú termékek alkalmazása mellett része a táplálkozás, a mozgás, a pozitív gondolkodás és a tudatos befelé figyelés.

A szépségfarmon jelenleg – több házban elosztva – 130 ágy fogadja a vendégeket.
Számos vendég, közöttük rendszeresen visszatérő törzsvendég a világ minden részéből, valamint a művészeti, gazdasági és társasági élet hírességei nagyra értékelik az egyedülálló és mindemellett mindig egyénre szabott kezelési módszereket. Élvezik a gondoskodás és biztonság érzését, valamint a valódi, meleg szívélyességet, amelyet Gertraud Gruber és a farm szakemberei minden egyes vendégnek közvetítenek.

A feng-shui kritériumoknak megfelelően emelt jóga pavilon éppen úgy hozzátartozik a farmhoz, mint a Qi Gong, a Shiatsu, a meditatív tánc és hangterápia. A klasszikus kozmetikai kezelésekhez – Hydrowellnes plus, energetikai lifting, bio-release fejmasszázs, idegpályamasszázs, nyirokdrenázs – ajurvédikus módszerek csatlakoznak. 1997 óta szerepelnek a szépségfarm konyhájának étlapján a vitálanyag-dús táplálékok és a speciális farm-diéta mellett bázikus ételek is, valamint orvosi felügyelet mellett adható, egész hétre való bázikus menü is.

A természetes alapú, kiváló minőségű termékek és az egyénre szabott kezelések tökéletes összhatása nyugodt környezetben, egy semmivel fel nem cserélhető élmény, tekintettel a legmagasabb igényeket is kielégítő hatékonyságra és jó közérzetre. Ez a szépség receptje á la Gertraud Gruber.

 

Teljes körű

Természetes

Összehasonlíthatatlan