MENXO - FÉRFI BŐRÁPOLÁS

menXO  –  „Minden, csak nem szokványos”

Természetes prémium kozmetikumok és szalonkezelések speciálisan a férfi bőrre kifejlesztett ápoló formulával

Meggyőző hatással rendelkező exkluzív ápoló termékek a szalonban és otthonra, amelyek életerőt és frissességet kölcsönöznek a bőrnek. Az „XO” ápoló formula: a természet és a biotechnológia adta rendkívüli hatóanyagok koncentrált eredményt nyújtanak, amelyek igazoltan erőteljesen aktiválják a bőrsejteket, hatékonyan védenek és gyorsítják a bőr regenerációját. A szalonkezelés során alkalmazott  lazító- és masszázstechnika megkülönböztetett figyelmet szentel a férfiak bőrápolási igényeinek, valamint a stressz rájuk jellemző megjelenési formáinak maximális feloldását célozza.

After Shave balm ultra comfort

Borotválkozás utáni alkoholmentes balzsam, mely hatékonyan csökkenti a borotva okozta mikro-sérüléseket. Azonnal beszívódik, hidratálja a bőrt és intenzíven erősíti. Az irritációkat láthatóan megnyugtatja.

Feuchtigkeits fluid daily hydro booster

Remekül frissítő speciális hidratáló ápoló, egy kellemesen könnyed krémzselében. Használatával a bőr visszanyeri természetes egyensúlyát, intenzíven és folyamatosan nedvességgel látja el, enyhíti a vonalakat és a kisebb ráncokat.

Cell active cream derma ident formel

Extra kategóriás anti-aging ápoló. Bőrazonos lipidszerkezettel,  aktív DNS-sejtvédő komplex-el, mely erősíti a bőr védelmét. Láthatóan és érezhetően kisimítja a bőrt. A speciális DNS-sejtvédő komplex véd a szabad gyökök ellen és lassítja a bőr természetes öregedési folyamatát.

Pflegedusche hair & body

Tusfürdő és sampon egyben a praktikusságot kedvelő férfiaknak. Finoman tisztít, intenzíven és hatékonyan ápolja a hajat és a bőrt. Könnyed, vizes illat teszi teljessé a férfias frissesség érzését.

A menXO kozmetikai kezelési lehetőségekről érdeklődjön kozmetikusánál!

A menXO termékek alkohol-, paraffin- és parabénmentesek

After Shave balm ultra comfort
Feuchtigkeits fluid daily hydro booster
Cell active cream derma ident formel
Pflegedusche hair & body