Kosár tartalmának betöltése...
Kosár tartalma Vásárlás
Részösszeg: Ft

METÓDUSOK

SZÉPSÉG SZERETETTEL

Kényeztesse magát tradicionális, holisztikus vagy akár ajurvédikus metódusokkal, magas minőségű, természetes összetevőkön alapuló hatóanyagokkal, a preventív egészségápolás részeként. Helyezze bizalmát Gertraud Gruber tapasztalt kezeibe.

Biomimed® Dermo-System – A „második bőr” koncepció

Biomimed® Dermo-System – A „második bőr” koncepció

Aktív ápolás egy új bőregyensúly érdekében.

A bőr diszharmóniája – irritált bőr
A sokféle környezeti hatás és a nem kielégítő életmód jelentős tényezők bőrünk öregedési folyamatának negatív befolyásolásában. Ezek a terhek gyengítik bőrünk ellenálló képességét és akadályozzák a bőr önmegújító mechanizmusait.

Gertraud Gruber megoldása:
Azért, hogy a bőrnek visszaadjuk, amire szüksége van, és újra kiegyenlítsük a természetes lipidgátakat, Gertraud Gruber kifejlesztett egy egyénre szabott biomimetikus ápolócsaládot BIOMIMED® DERMO-SYSTEM néven. A BIOMIMED® DERMO-SYSTEM-mel a Gertraud Gruber kutatócsoport egy teljesen újszerű és individuális ápoló családot fejlesztett ki, melynek lényege, hogy a termékek finom védőréteget képeznek a bőrön és természetes módon alakítanak ki egy új egyensúlyt a bőr számára, valamint tartósan ápolják és védik a bőrt.

A biomimetikus elv –a természetes rendszerek lemásolása
A biomimetika a biológia és az ógörög mimesis, azaz másolás szavak összetételéből alakult ki. A biomimetika a természetes biológiai rendszerek lemásolását jelenti.

A Biomimed® Active Base képezi a Gertraud Gruber biomimetikus ápoló rendszer alapját. Természetes közvetítőként működik, a Biomimed® koncentrátumok liposzómázott hatóanyagait képes a mélyebb bőrrétegekbe szállítani. A bőrtípusnak megfelelő koncentrátummal együttesen alkalmazva már rövid idő múltán érezhetővé válik az epidermális bőrgát egyértelmű javulása és a teljesen új bőregyensúly kialakulása.

· Egyensúly az érzékeny bőr számára
· A fiatalos bőrkép érdekében plusz nedvesség
· Az érett bőr kiegyensúlyozottsága érdekében

Authentique – időtlen

Innovatív őssejtes kozmetikumok és prémiumkezelés az idő látható jelei ellen.
Aktív sejtvédelmet nyújt a ragyogóan szép bőr érdekében. Puha simogatások kényeztetik arcát, aktiválják a sejtanyagcserét és a bőr vitális működését. Az alpesi rózsa őssejt kivonatot tartalmazó Authentique termékek optimális, erős hatásfokú ránctalanítók, amelyek segítik a bőr őssejtjeinek vitalitását, és meghosszabbítják élettartamukat. Érezze a tökéletesség szinergiáját. Összetéveszthetetlen élmény, ami a legmagasabb igényeket elégíti ki figyelembe véve a hatékonyságot és a jó közérzetet.

Symphonie metódus – Prémium kezelés

Symphonie metódus – prémium

Prémium kezelés biokozmetikai hatóanyagokkal.
Élvezze ennek a kiemelkedő kezelésnek a luxusát, hiszen aligha van más, ami ennyire mélyen és hosszantartóan hat a jó közérzetre, a kisugárzásra és a szépségre. A kezelés egyik csúcspontja a Gertraud Gruber által kifejlesztett egyedülálló „Tension-Line”-masszázstechnika erős liftinghatással. Salaktalanítja és erősíti a kötőszövetet, feloldja a blokádokat és ellazítja a mimikát. A kezelés során alkalmazott „Push-Up” maszk revitalizáló és hidratáló hatású, valamint magas fitohormon tartalmú. A dekoltázs ráncait az értékes, restrukturáló hatású Arganolaj-Maszk-kal finomítjuk. Élvezze a SYMPHONIE metódus tökéletes pillanatait – a természet virtuóz hatóanyagművészeinek és az Ön GERTRAUD GRUBER-kozmetikusának előadásában.

HydroWellness Plus – revitalizáló

Hidratáló és lifting hatású wellness kezelés.
Bőrfeszesítő, liftinghatású módszer. Regeneráló, természetes alga bázisú kezelés erős hidratáló hatással, speciális arc-, nyak- és dekoltázsmasszázzsal kombinálva. Minden bőrre ajánlható, különösen a nagyon érzékeny bőrre kiválóan alkalmas. A kezelés során alkalmazott készítmények tartósítószer-, színezőanyag- és parfümmentesek.

Arckezelések gyógynövényekkel és természetes illatokkal

Phyto metódus – természetes

Magas hatékonyságú, célzott arckezelések gyógynövényekkel és természetes illatokkal.
Természetgyógyászatból átvett növénykivonatok és természetes aromák kiegyensúlyozott kombinációja az egyedülálló, eredeti Phyto kezelésben tartósítószerek, mesterséges színezék- és illatanyagok nélkül. Az azonnal látható hatás érdekében szakembereink a bőrképnek megfelelően egyéni alkalmazásokkal dolgoznak.
Hathatós kezelési lehetőségek a korosodó (Phyto anti-age), érzékeny (Phyto sensitive), és problémás (Phyto clearing) bőrökre.

Energetikai lifting – energetizáló

A szervezet saját fiatalító forrásait aktiváló arckezelés. Az Exquisit Andok magolaj (Rosa Mosqueta – chilei vadrózsa) magas minőségű, koncentrált hatóanyagának alkalmazásával, speciális akupresszúrás pontok stimulálásával gyengéden befolyást gyakorol a meridiánokra és a hozzájuk tartozó szervekre. Az eredmény: vitalizált szervezet, stimulált immunrendszer. Látványosan gyönyörű ragyogás és rózsás, életteli arc.

A szervezet saját fiatalító forrásait aktiváló arckezelés
Bio-release fejmasszázs – relaxáló

Bio-release fejmasszázs – relaxáló

Az arcon, a fejbőrön és a tarkó területén alkalmazott speciális masszázsfogások oldják a belső blokkokat.
Erősítik a teljesítménykényszer, feszültség és szellemi-lelki konfliktusok által gyengített bioenergiát. A kozmetikai masszázs gyengéden oldja a testi feszültségeket és a belső diszharmóniát, az egész testre jótékony hatással van.

Idegpálya masszázs - relaxáló

Különleges masszázs, amely stressz- és feszültségmentesítő hatású, segít helyreállítani az egyensúlyt és a belső békét, erőteljes salaktalanító hatással bír. Az idegvégpontok célzott stimulálása révén belső nyugalom és higgadtság keletkezik, a bőrkép megszépül. Segíti a vérkeringést és a bőrön keresztüli méregtelenítést. Így az arcbőr ismét tiszta, egészséges és rózsás kinézetet kap.

Idegpálya masszázs – relaxáló
Ajurvédikus alapokon nyugvó, holisztikus kezelések

AYURASAN® – harmonizál

Ajurvédikus alapokon nyugvó, holisztikus kezelések és kozmetikumok a természetes szépségért, jó közérzetért, az egészség védelmében.

Szépség az arcnak és a testnek – a lélek ayurvédikus ellazítása

Az Ayurasan® kezelések középpontjában a terápiás eredetű speciális meridián masszázs és a természetes, értékes szépségápoló szerek használata áll. A speciális olajterápiás-masszázs ellazító, jótékony hatása a szellemre és a lélekre is hat. Mind az arc-, mind a testkezelések célja a káros anyagcsere maradványok kiválasztása (salaktalanítás) és a bőr megfiatalítása. A bőr újra feszessé válik, visszanyeri rugalmasságát és simaságát. A kezelések elősegítik a belső harmóniát és a lelki egyensúly megteremtését. A legfelsőbb cél egy belső és külső megtisztulás és méregtelenítés – ami által Ön jól érzi magát a bőrében.
Hagyja, hogy a mindennapok a messzeségbe és a belső kiegyensúlyozottság érezhető közelségbe kerüljön!

menXO – igényes

A tökéletesen férfiakra szabott kezelés.
Igényes férfibőrre speciálisan megalkotott masszázstechnikával és kozmetikumokkal a friss, energikus megjelenésért. A menXO exkluzív termékcsalád  használatával gyors és látható eredményeket érhet el,  a bőr visszanyeri természetes egyensúlyát.

menXO - az igényes férfibőrért
Exquisit szemkezelés

Exquisit szemkezelés

Megoldja a szemkörnyék három leggyakoribb problémáját: szárazság miatti ráncocskák, rugalmasságvesztés, duzzanatok.
A speciális szemmasszázs és az értékes, célzott növényi hatóanyagok üdébbé, sugárzóbbá varázsolják a tekintet miközben egy igazi kényeztető kezelésben lehet része.