Gertraud Gruber képviselet

Zoltai Éva
IMG_0522

Kedves Vásárlóink!

Képviseletünk a Gertraud Gruber Kosmetik német natúrkozmetikumok magas minőségű, professzionális készítményeit és 65 éves hiteles szakmai tapasztalatát kínálja Magyarországon. Elsődleges számunkra az egészségtudatos szépségápolás és életmód, így nemcsak szakembereinknek, hanem a lakosság számára is tartunk tanácsadásokat, workshopokat. Termékeink webshopunkban és Gertraud Gruber szakkozmetikusainknál is megvásárolhatók, ahol partnereink teljes körű bőrápolási tanácsadással és teljességkozmetikai kezelésekkel állnak rendelkezésedre.

Professzionális szakemberként tizenöt éve elhivatott követője vagyok Magyarországon Frau Gruber filozófiájának. Példaértékű számomra munkássága és életútja, mindig a saját útját járva, megelőzve korát keresi az újat és a jobbat, de szem előtt tartja a tradíciókat, felhasználva a természet ezernyi csodáját!
Vezető trénerként, nagy hangsúlyt fektetek szakkozmetikusaink továbbképzésére.

Anyacégünk szépségfarmján évente huszonötezer kezelést végeznek figyelembe véve a vendég testi lelki szellemi igényeit, szem előtt tartva a – az azonnali látható hatás mellett – a bőr egészségének hosszútávú megőrzését, fiatalítását és stresszmentesítését.

A termékek fejlesztése a holisztikus szemléletet jegyében tapasztalt kozmetikus szakértők, természetgyógyászok és a komplementer medicina terapeuták: orvosok, gyógyszerészek, plasztikai sebészek, ajurvéda terapeuták bevonásával valósul meg. A Gertraud Gruber Kosmetik számára mindig elsődleges, hogy prémium minőségű készítményeinek összetevői és hatóanyagai mindig a lehető legmagasabb hatóanyag koncentrációt és a legnagyobb tisztaságot képviseljék.

Büszkék vagyunk arra, hogy német anyacégünknél is jelentős mértékben előtérbe kerül a környezetvédelem és a természetvédelem. A környezetbarát szempont megtartásához minden Gertraud Gruber Kosmetik tubus PCR külsővel rendelkezik. A tubusok mellett szintén fontos szempont a készítmények hajtogatott dobozainak környezetbarát megoldása. Ezek mindegyike FSC (Forest Stewardship Council – Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa) és CO2 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Minden termékünk a GMP (Good Manufacturing Practice) feltételeknek szigorúan megfelelnek, azokat kizárólag Németországban gyártják és állatokon nem tesztelik.

Zoltai Éva

Gertraud Gruber Képviselet vezetője és Vezető Trénere
Kozmetikus Mester
Kozmetikus Szakoktató
Manuális NyirokDrenázs Terapeuta
Spa & Wellness Menedzser
Regisztrált Kineziológus