Kosár tartalmának betöltése...
Kosár tartalma Vásárlás
Részösszeg: Ft

KÉPZÉSEK A NAGYOBB SIKER ÉRDEKÉBEN

Tisztelt Kolléganő!

Gertraud Gruber eredeti kezelési eljárásai egyedülállóak, a természet, a tudomány és a tapasztalat legjavát egyesítik. A teljességkozmetika a mai idők igényeit szolgálja.

Gertraud Gruber mottója szerint:
 „Aki nem akar nap, mint nap jobbá válni, az nem akar igazán jó lenni”

A teljes körű kezelési metódusokat, az egyénre szabott ápolókoncepciókat és a természetközeliséget a „megelőző egészségápolás” értelmében hangoljuk össze.

Ajánlj vendégeidnek olyan alkalmazásokat, amelyek kívül-belül a ragyogó, egészséges szépséget és a tartósan jó közérzetet szolgálják, és ezzel mutasd meg szakértelmedet az egészségtudatos bőrápolás területén. Mélyítsed el szaktudásodat, erősítsd meg vevőkörödet és szerezz új, potenciális vendégeket.

Miképpen válhatsz GG szakkozmetikussá?

 

Bázis tanfolyam

A Bázis tanfolyam az első lépés a sikeres partnerséghez, mely lehetővé teszi számodra, hogy a Gertraud Gruber-féle teljességkozmetikai kezeléseket azonnal átültethesd a gyakorlatba.

Témaáttekintés

 • A Gertraud Gruber teljességkozmetika alapjai és filozófiája
 • termék- és hatóanyagtan
 • termékek használata a kabinban és a házi ápolásban
 • bőrkép és egyénre szabott kezelések
 • pakolásalapok áttekintése, alkalmazásuk
 • hatóanyagok és növényi olajok
 • hatás és eredmény
 • a kezelési lépések intenzív, részletes tréningje
 • individuális pakolások elkészítése, gyakorlás
 • általános lazító technika elsajátítása, gyakorlás
 • Phyto-metódus ismertetése, gyakorlás
 • Exquisit szemkezelés szemmasszázzsal, elmélet és gyakorlat
 • profi szépségfarm tippek, amiket a saját szalonodban is alkalmazhatsz
 •  mindez egy írásos oktatási anyagban, ami mindig kéznél lesz.

Részvételi feltételek

Kozmetikus végzettség

A tanfolyam időtartama

 • 2 nap (10-17 óráig)
 • korlátozott résztvevőszám (maximum 6 fő)

Oktatási díj

A Bázis tanfolyam elvégzése ingyenes a kezdőcsomag átvételével, amelynek értéke minimum bruttó 180.000 Ft.
Egyéb esetekben oktatási díjat számolunk fel, 20.000.-Ft/ nap, részletek személyes egyeztetés alapján.

Kezdőcsomag

A kezdőcsomag kabin termékekből áll, melynek összetételét előre egyeztetjük a képzésen résztvevő kozmetikussal. A csomag tartalmát a képzés ideje alatt szabadon módosíthatod (ez alól csak a kötelező termékek kivételek) az eredeti érték megtartása mellett.

Marketing termékek

A résztvevő számára induló támogatás nyújtunk marketing eszközök (minta termékek, plakátok, kirakati dekoráció) formájában.

Tananyag

Minden Gertraud Gruber képzéshez ingyenes, részletesen kidolgozott dokumentációt adunk, hogy az elsajátítottakat azonnal átültethesd a gyakorlatba.

Részvételi elismervény

Sikeres részvétel esetén névre szóló oklevelet adunk a résztvevőnek.

Oktatás helyszíne

Gertraud Gruber Képviselet, 1085 Budapest, József krt. 14. I/1a.

 

A Bázis tanfolyam elvégzése után lehetőséged van további GG tanfolyamok elvégzésére, metódusok elsajátítására olyan ütemben, ahogy Te szeretnéd. A felsorolás nem sorrendiséget takar.
Minden további oktatási program kezdőkészlet és/vagy oktatási díj ellenében sajátítható el. Erről részletes tájékoztatást adunk, amikor már GG Szakkozmetikusaink csapatát erősíted.

Minden további tanfolyamról GG oklevelet állítunk ki, amely szakmai kompetenciád további referenciája vendégeid számára.

Ha már megtetted a kezdő lépéseket és Neked is ugyanolyan örömet és elhívatottságot jelent termékeinkkel szépíteni a vendégeidet, ha átérzed a teljességkozmetikai filozófiát, akkor lehetőséged van Referencia Szalonná vagy GG Szerződéses Partnerünkké válni.

I. AUTHENTIQUE PhytoCell TecTM

Exkluzív natúrkozmetika, aktív sejtvédelem a tartósan egészséges és időtlenül szép bőrért – fejlesztés és tapasztalat találkozása.

Innovatív, növényi alapú összetevők és bőrrokon hatóanyagok stimulálják a szervezet saját sejtmegújító folyamatát, látványosan szebb bőrt biztosítva ezzel.

A PhytoCellTecTM Alp Rose kivonat (alpesi rózsából) a bőr őssejtjeinek vitalitását intenzívebbé teszi.
Ezzel növeli a bőr regenerációs képességét.
A nemes gyöngypúder és a selyemprotein bőrsimító hatásúak és javítják a bőrképet.
Az E-vitamin és az ásványi anyagok nagyfokú rugalmasságot kölcsönöznek. Az alpesi rózsakivonat védi bőrét az oxidatív stressztől.

II. SYMPHONIE

Symponie Bio-luxus kezelés: egészséges és feszes bőr természetes módon.

Bio-kozmetikai hatóanyagokban gazdag, globálisan ható, fiatalító professzionális kezelés és termékcsalád.

Restrukturáló hatású, a bőr mélyebb rétegeire ható, keringésfokozó, kötőszövet erősítő, egyedülálló lifting hatású élménykezelés.

Jelentősen késlelteti a bőr biológiai öregedésének folyamatát. A plasztikai sebésszel együtt kifejlesztett „Tension-Line” masszázs fokozza a vérkeringést, gyengéden szabályozza a nyirokáramlást és salaktalanító hatású. A finom lifting hatás javítja az izomtónust és fokozza a bőr anyagcseréjét. A különleges technikák és a masszázs során alkalmazott növényi „bőrenergetikum” együttesen erősítik a kötőszövetet.

A Symphonie luxuskezelés fénypontja a revitalizó hatású „Push-Up” maszk. A kezelés e különleges szakaszában növényi hatóanyagokkal és algával átitatott, újszerű maszkot magas koncentráltságú hatóanyag oldattal aktiválunk.

Hatása: késlelteti a bőröregedés folyamatát, javítja az anyagcserét és a sejtmegújulást, ellenállóbbá és feszesebbé teszi a bőrt, gondoskodik a friss és fiatalos ragyogásról és a bőr vitalitásáról. A tökéletesen egymáshoz hangolt hatóanyagok eredményeképpen a bőr káprázatosan sugárzó, élettel telivé válik és kisimul.

III. BIOMIMED® Dermo System

Biomimed „második bőr” koncepció„Második bőr” koncepció – A bőr működését utánzó, természetes bőrápoló rendszer.

A biomimetikus elv: a természetes rendszerek lemásolása
A biomimetika a biológia és az ógörög mimesis, azaz másolás szavak összetételéből alakult ki.

A biomimetika a természetes biológiai rendszerek lemásolását jelenti. A BIOMIMED® DERMO-SYSTEM-mel a Gertraud Gruber kutatócsoport egy teljesen újszerű és individuális ápolócsaládot fejlesztett ki, melynek lényege, hogy a termékek finom védőréteget képeznek a bőrön és természetes módon alakítanak ki egy új egyensúlyt a bőr számára, valamint tartósan ápolják és védik a bőrt.

IV. HYDROWELLNESS plus MÓDSZER

Algabázisú regeneráló bőrápolás.

Bőrfeszesítő, lifting-hatású „Hydro-Wellness plus módszerünk” egyrészt az azonnal látható kezelési eredmény, másrészt az ellazult közérzet élményével ajándékoz meg.
Ennek a regeneráló hatóanyag-kezelésnek a titka az algabázisú, természetes bőrápoló termék, a speciálisan kifejlesztett arc, nyak és dekoltázs lazítómasszázzsal kombinálva.

A „Hydro-Wellness plus módszer” minden bőrképre ajánlható, még a különösen érzékeny bőrre is kiválóan alkalmas.

V. AYURASAN METÓDUS

AYURASAN METÓDUSSzépség az arcnak és a testnek – a lélek ayurvédikus ellazítása.

Az Ayurasan metódus a Gertraud Gruber szerinti teljességkozmetikai filozófiát, „megelőző egészségápolást” köti össze az ajurvéda szerint kiválasztott bőr- és testápoló anyagokkal, valamint masszázsmozdulatokkal.

A módszert ajurvéda terapeutával együtt fejlesztették ki a Gertraud Gruber márka szakemberei. Ez a több ezer éves indiai tudomány, amely a hosszú és egészséges élet elérését és megtartását célozza, fiatalos, szép és egészséges kisugárzást ad az embereknek. Ezt a három dosha (alapenergia) harmonikus összhangjának megteremtésével éri el.

Az Ayurasan® bőrfiatalító, salaktalanító hatású olajterápiás masszázs megnyugtatja a szellemet és a lelket, tiszta, rózsás, egészséges, üde bőrt eredményez.

VI. IDEGPÁLYAMASSZÁZS

Kiegyensúlyozó és ellazító.

A stressz és a feszültség nemcsak a bőrön mutatkozik meg, hanem belsőnket is terheli.

Az idegpályamasszázs kiegyensúlyoz, az idegvégpontok célzott stimulálása révén belső nyugalmat és lecsendesedést nyújt, a bőrkép megszépül. A különféle meridiánok (a test energiacsatornái) segítik a vérellátottságot és a bőrön keresztüli salaktalanítást. Így az arcbőr ismét tiszta, egészséges és rózsás külsőt nyer.

VII. BIO-RELEASE FEJMASSZÁZS

A bioenergiák erősítésére.

Ajándékozza meg magát egy teljességi ellazító-élménnyel, amely a testet, a szellemet és a lelket ismét egyensúlyba hozza. (release, angol szó = elengedni, oldani)!
Az eredetileg nyugati medicinából származó közérzeti masszázs erősíti a bioenergiákat, amelyeket a teljesítménykényszer, a feszültség és/vagy a szellemi-lelki konfliktusok gyengítenek.
Az arc, a fejbőr és a tarkóterület kozmetikai masszázsa gyengéden oldja a testi feszültségeket és a belső diszharmóniát.

VIII. ENERGETIKAI LIFTING

Harmonizál és vitalizál

A bőr, finom és sima – az arc tele életerővel – belső harmónia, mely kisugárzik: mindezt adja az „Energetikai lifting” értékes „Exquisit Andok Magolajjal”. Az „Energetikai lifting” a fej és az arc számára egy revitalizáló masszázs, a meridiánokra (energiacsatornákra) gyakorolt pozitív hatás révén.

A „Qi” (az életenergia) ismét szabadon áramlik A harmonizáló hatás és a test saját védekező erőinek stimulálása fokozzák a jó közérzetet. A bőrkisimító „Exquisit Andok Magolaj” az igényes bőr számára otthoni ápolásra is alkalmas.

IX. MenXO METÓDUS – Speciálisan férfiak bőrére tervezve

Igényes férfibőrökre

Egyénre szabottan kombinálható kezelési variációk és új termékek jól sikerült összhangja a menXO férfiápolási vonalban. Meggyőző hatással rendelkező exkluzív ápoló termékek a szalonba és otthonra, amelyek életerőt és frissességet kölcsönöznek a bőrnek.
Az „XO ápoló formula”: a természet és a biotechnológia adta rendkívüli hatóanyagok koncentrált eredményét nyújtja, igazoltan erőteljesen aktiválja a bőrsejteket, hatékonyan véd és gyorsítja a regenerációt Többek között tartalmaz: taurint, szibériai ginzenget, szívmagot és echiumolajat.
A menXO lazító- és masszázstechnika megkülönböztetett figyelmet szentel a férfiak bőrápolási igényeinek, valamint a stressz rájuk jellemző megjelenési formáinak maximális feloldását célozza.

X. ALPINE BALANCE - Alpesi egyensúly

A magamra és a bőrömre szánt idő

Alpesi testkezelésünk és az ezzel összehangolt termékek támogatják a bőr regenerálódását, nyugtatják a vegetatív idegrendszert, és kivonulást nyújtanak a hétköznapi stressz alól. Minden szinten eleget tesz a Gertraud Gruber-féle megelőző egészségápolás koncepciójának. Külső és belső, a szervezetet és a bőrt megterhelő hatások ellensúlyozására kifejlesztett testkezelés, az Alpokból származó célirányos hatású gyógynövényekkel: árnika, encián (tárnics), cickafark, palástfű.

A természetgyógyászokkal és Gertraud Gruber Farm tapasztalt kozmetikusaival kifejlesztett és tesztelt Alpine Balance innovatív testkezelési és ápolási koncepció optimálisan segítik a salakanyagoktól való megszabadítást.

• Nyirokstimuláció a teljes testen
• A bőr anyagcseréjének felfrissítése
• A vegetatív idegrendszer megnyugtatása
• Finom és természetes módon szólítjuk meg a bőrt és az érzékeket
• Egyensúly a test, a lélek és a szellem között
• Új energiával tölti fel vendégeit, hogy a hétköznapi kihívásokkal sikeresen vegyék fel a küzdelmet

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal!

Szeretettel várunk képzéseinken!

Profitálj sokrétű oktatási ajánlatainkból és használd ki a továbbképzési lehetőségeket. Legyél aktív a fejlődés, a siker és szakmai öröm érdekében.

Rendszeresen tartunk workshopokat előre meghirdetett időpontokban vagy előre egyeztetett személyes találkozón is várunk, ha szeretnél megismerni minket, szeretnéd kipróbálni testközelből az egyedi GG szépségápolás.

 

Zoltai Éva vezetőtréner, kozmetikus szakoktató, kozmetikus mester
Telefon: 06(1)-323-1397; 0620/980-9497

Gáspár Brigitta marketingvezető
Telefon: 06(1)-323-1397; 0630/361-6940; 0620/424-3938

Email: gruber@beautyspa111.t-online.hu

Gertraud Gruber Képviselet
1085 Budapest, József krt.14. I/1a.

INFORMÁCIÓ

KÉPZÉSEK A NAGYOBB SIKER ÉRDEKÉBEN

– Bázistanfolyam
– Témaáttekintés
– Részvételi feltételek
– A tanfolyam időtartama
– Oktatási díj
– Kezdőcsomag
– Marketing termékek
– Tananyag
– Részvételi elismervény

I. AUTHENTIQUE PhytoCell TecTM
II. SYMPHONIE
III. BIOMIMED® DERMO SYSTEM
IV. HYDROWELLNESS PLUS MÓDSZER
V. AYURASAN METÓDUS
VI. IDEGPÁLYAMASSZÁZS
VII. BIO-RELEASE FEJMASSZÁZS
VIII. ENERGETIKAI LIFTING
IX. MENXO METÓDUS – SPECIÁLISAN FÉRFIAK BŐRÉRE TERVEZVE
X. ALPINE BALANCE – ALPESI EGYENSÚLY