Tavaszi salaktalanítás – légy a saját szépségszakértőd!

Milyen nagyszerű lenne a tavasz cellulit nélkül. Alig akad olyan nő, aki a kellemetlen narancsbőrt és a télen felszedett zsírréteget pusztán krémekkel el tudná tűntetni. Ez nem olyan egyszerű, de egy nagy salaktalanító-programmal belevághatsz egy hatékony kúrába.

Fontos pillérek – mi az, ami segít?

1. Nordic walking: természetes mozgásforma, könnyű megtanulni. Előnye: ingyen van és minden évszakban, bármilyen időjárási körülmények között, akárhol végezhető, égeti a kalóriákat, feszesíti a bőrt a problémás helyeken, mint a lábak és a felsőkar, segíti a stresszoldást és saját tempóban végezhető.

2. Fitnessedzés: csökkenti a test zsírrétegeit az izomzat javára, edzi a keringési rendszert, javítja az általános immunrendszert és az egészségi állapotot, közérzetjavító és stresszoldó, pozitív hatással van az alvásminőségre, erősíti az önbizalmat és testtudatot.

3. Aquafitness: ez a mozgás a vízellenállást kihasználva javítja a közérzetet, egészséges és igazán örömteli tevékenység. Nagymértékben égeti a kalóriákat, miközben kíméli az ízületeket, inakat és szalagokat. A víz masszírozza, és egyben erősíti a testet.

4. Sok folyadék: a víz, a cukormentes italok, a teák (Gruber szépségfarm tea) és a zöldséglevek kiválóan alkalmasak a salaktalanításhoz, legyen az forró ajurvédikus víz vagy gyömbértea.

5. Lazítás: a belső harmónia kiegyensúlyozása nem hiányozhat. Szauna, lazító fürdő, kényeztető masszázs, meditáció, jóga. Ezeket mind be lehet építeni a salaktalanító koncepcióba.

6. Kefemasszázs: elősegíti a keringést, aktiválja a nyirokrendszert és a salakanyagok, valamint szövetfolyadékok elszállítását, mindezekkel a cellulit ellen hat. A bőr rózsás, feszes és szép lesz.

7. Víz alatti masszázs: A pezsgőfürdők kívül és belül is élénkítően hatnak. A hullámok és buborékok kellemesen ellazítanak és egyben a vérkeringést is fokozzák.

8. Kozmetikai ápolás: elengedhetetlen a bőr feszességének érdekében. Masszázsok, tekercselés és feszesítő-hidratáló pakolások gondoskodnak a jó közérzetről és kínálnak rafinált hatóanyagaik révén azonnal látható és mérhető eredményeket. Speciális feszesítő termékek alkalmazásával (Gruber Exquisit Vitamin öl Gold), napi 10 perces kefemasszázzsal (Aloe szizálkefe) vagy masszázskesztyűvel (Gruber Monthalit peelingkesztyű) végzett masszázs jól kiegészítik az intenzív testfeszesítő eljárásokat (pl.: Monthalit iszapos salaktalanító kezelés, Exquisit Body Perfect kezelés). Nagyon jó hatásfokú a nyirokdrenázs is cellulit esetén.

Hozd lendületbe magadat salaktalanító programunkkal!
„….mert a szép bőr nem véletlen”

Ajánlott:

Gruber szépségfarm tea – Eredeti Szépségfarm tea speciális gyógynövénykeverékből
Exquisit Vitamin Öl Gold – Bőrsimító aromaterápia, rugalmasságot és feszességet ad a bőrnek
Exquisit Body Perfect Bade & Dusch Creme – Harmónia a bőrnek és az érzékeknek
MontHalit masszázskesztyű – Kétoldalas peeling kesztyű testkezelésekhez

Szépségfarm tea
Exquisit Vitamin Öl Gold
Exquisit Body Perfect Bade & Dusch Creme
Monthalit peelingkesztyű