Kosár tartalmának betöltése...
Kosár tartalma Vásárlás
Részösszeg: Ft

BIOMIMED® AKTÍV BÁZIS

, ,

BIOMIMED® AKTÍV BÁZIS
Biomimed® Acitve Base
Kiszerelése: 50 ml.

Biomimed „második bőr” koncepció

  • Rövid idő után a BIOMIMED Dermo System Active koncentrátumok észrevehetően javítják a bőrét
  • Az AKTÍV BÁZIS, a különféle AKTÍV KONCENTRÁTUMOK természetes közvetítőjeként egészíti ki annak hatásmechanizmusát, teszi egyedülállóvá az arcápolás eredményét.
  • Az alapanyagok tartósítószermentesek,  PEG-mentesek, paraffint nem tartalmaznak,  nincs bennük szintetikus színezék és ártalmas illatanyag.
  • Német labor által bőrgyógyászatilag bevizsgált és igazoltan alkalmas a nagyon érzékeny és allergiára hajlamos, valamint irritált és a napon sérült bőrre is
  • Gertraud Gruber kozmetikusa egyénileg,  a bőrének megfelelően ad tanácsot
  • Így alakítja ki az Ön egyéni igényeinek megfelelően a 2 rész BIOMIMED® AKTÍV BÁZIS + 1 rész bőrtípusnak BIOMIMED® AKTÍV KONCENTRÁTUMOT.

18600 Ft

BIOMIMED® AKTÍV BÁZIS 
Biomimed® Acitve Base
Kiszerelése: 50 ml.

Biomimed „második bőr” koncepció

Az AKTÍV BÁZIST minden esetben az egyénnek megfelelő AKTÍV KONCENTRÁTUMMAL kell keverni.
Ebben az esetben az AKTÍV BÁZIS a különféle AKTÍV KONCENTRÁTUMOK természetes közvetítőjeként szolgál, ami az egyedülálló hatóanyag rendszert kiegészíti.
Az AKTÍV BÁZIS mentes emulgátoroktól, illatanyagoktól, színezékektől, tartósítószerektől, paraffintól, PEG/EO kötésektől és szilikontól.
A kiváló felhordhatóság bőrgyógyászatilag bevizsgált és igazolt – még a nagyon érzékeny bőrön is tökéletesen alkalmazható.

varans1

tégelyes 50 ml, kabinos 500 ml

Érdekelhetnek még…